صفحه اصلی - بلاگ - شستشوی نما بدون داربست

شستشوی نما بدون داربست

شستشوی نما بدون داربست

در شهرهای بزرگ به دلیل تردد زیاد وسایل نقلیه و آلودگی، نمای بیرونی ساختمان‌ها جزو آلوده‌ترین بخش‌های هر ساختمان محسوب می‌شود. از آنجایی که این آلودگی چهره سازه و شهر را نازیبا می‌کند، شستشو و نظافت آن از اهمیت بالایی برخوردار می‌باشد و باید به صورت مداوم و در فواصل زمانی معین انجام شود. به دلیل سختی‌های نماشویی، امروزه نمی‌توان از روش‌های سنتی و قدیمی برای انجام این کار استفاده کرد. شرکت‌های نماشویی از روش‌های مختلف برای این کار استفاده می‌کنند که شستشوی نما بدون داربست یکی از بهترین و محبوب‌ترین روش‌ها محسوب می‌شود. با کمک این کار از تجمع گرد و غبار و آلودگی و سایر عواملی که می‌توانند منجر به آسیب رسیدن به ساختمان شوند، جلوگیری خواهد شد. در ادامه مقاله شما را با شستشوی نما بدون داربست آشنا می‌کنیم.

انواع روش های نماشویی بدون داربست

نظافت نما بدون داربست دارای روش‌های مختلفی است. انتخاب بهترین روش به شرایط کار، جنس نما و انتظار مشتری از تغییر در نما و میزان تمیزی بستگی دارد. انواع روش های نماشویی بدون داربست عبارتند از:

شستشو با دستگاه واترجت

شستشوی نما با واترجت یکی از پرکاربردترین و موثرترین روش‌ها در حوزه نظافت ساختمان می‌باشد. واترجت نوعی دستگاه پرفشار است که با کمک انرژی جت آب و آب تحت فشار بالا، سطوح مختلف از جمله نمای سازه را تمیز می‌کند. در این روش آب و مواد شیمیایی مناسب با هم ترکیب شده و با فشار زیاد از واترجت به سمت بیرون پرتاب می‌شود. فشار بالای آب باعث جدا شدن گرد و غبار و مواد رسوبی موجود بر روی سطح ساختمان می‌شود و به صورت کامل آن را تمیز خواهد کرد.

شستشو با آب و مواد شوینده

یکی دیگر از انواع روش‌های شستشوی نما با استفاده از مواد شوینده می‌باشد. مواد نانو جزو شوینده‌های مدرن محسوب می‌شوند که قدرت پاک کنندگی بالا و حلالیت قوی دارند؛ به همین دلیل آسیبی به نما وارد نخواهند کرد. در حالیکه روش‌های سنتی شستشوی نما معایبی مانند عوض کردن رنگ نما، آسیب به نما، شوره و سفیدک زدن و … به همراه خواهند داشت.

شستشو با واتر سندبلاست

شستشوی نما با واتر سندبلاست یک روش کارآمد و جدید برای تمیز کردن نماهای مختلف از جمله کامپوزیت، سیمان، سنگ، آجر و … است. در این روش از ترکیب مواد ساینده به همراه آب با فشار بالا استفاده می‌شود تا رسوبات، آلودگی‌ها، جرم‌ها، زنگ زدگی و رنگ‌های کهنه از روی نما زدوده شوند.

شستشو با ابر و تی

این روش معمولا برای نماهای کامپوزیت، شیشه‌ای، چوبی و پنجره‌های نما به کار می‌رود. در روش شستشو با ابر و تی، ابتدا از واترجت برای گرد و غبار زدایی استفاده می‌شود؛ سپس سطح نما با ابر و تی آبگیری و تمیز خواهد شد.

شستشو با سمباده کاری

از این روش شستشوی نما بیشتر برای نماهای آجری استفاده می‌شود. برای این کار سطح نما با آب شستشو داده شده و سپس برای کاهش جرم از یک سمباده استفاده خواهد شد.

چرا شستشوی نما بدون داربست؟

سوالی که اکثر افراد می‌پرسند این است که چرا به جای شستشوی نما بدون داربست، از شستشو با داربست استفاده نمی‌شود؟ انواع روش های نماشویی بدون داربست نسبت به روش با داربست دارای مزایای زیادی هستند. در ادامه این دو روش را با هم مقایسه می‌کنیم تا متوجه تفاوت آن‌ها شوید:

فاکتور قیمت برای شستشوی نما با و بدون داربست

نماشویی ساختمان با داربست و بدون داربست از نظر قیمت فقط در هزینه باز و بسته کردن داربست با هم تفاوت دارند. هر چه وسعت نما بیشتر باشد، اختلاف قیمت این دو روش نیز افزایش می‌یابد. در این زمان هزینه‌ای که برای شستشو با طناب پرداخت می‌شود، کمتر است و نوعی صرفه‌جویی برای ساختمان‌های بزرگ محسوب می‌شود. در روش شستشوی نما بدون داربست، از آنجایی که به کلایمر، جرثقیل، داربست و … نیازی نیست و تنها از طناب برای شستشو استفاده می‌شود، ارزان‌ترین روش نماشویی محسوب می‌شود و کیفیت مناسبی دارد. برای انجام این روش، مهارت نماکار از اهمیت زیادی برخوردار است؛ چون این کار در ارتفاع و شرایط سخت انجام می‌شود. بنابراین نماشویی ساختمان خود را به افراد متخصص و شرکت‌های مشغول در این زمینه بسپارید.

فاکتور زمان برای نماشویی با و بدون داربست

مطمئنا برای همه سازمان‌ها و افراد، انجام کار در اسرع وقت در اولویت قرار دارد. حال به این فکر کنید که برای شستشوی نمای ساختمان شما از داربست استفاده شود. برای این روش بر اساس ابعاد کار به حداقل چند روز زمان برای نصب داربست احتیاج خواهد بود. همچنین پس از اتمام کار هم مجددا چند روز زمان باید صرف کنید تا داربست برداشته شود. بنابراین شستشوی نما بدون داربست از نظر صرفه‌جویی در زمان می‌تواند انتخاب بهتر و معقول‌تری باشد.

فاکتور آسیب به نما و مالکین

این فاکتور باید از دو جهت مورد بررسی قرار بگیرد. اولین مورد، آسیب به نما در زمان باز و بست داربست است. چون کوچک‌ترین غفلت و بی‌توجهی در حین جابجایی داربست ممکن است منجر به شکستن شیشه‌های نما و فشار آمدن به سنگ نما و افتادن آن‌ها شود. در این زمان افتادن سنگ‌ها می‌تواند خسارت جانی و مالی داشته باشد. مورد دوم مربوط به بسته شدن داربست بر روی نما است که نه تنها از عبور و مرور ساکنین ساختمان جلوگیری می‌کند؛ بلکه می‌تواند مسیری برای ورود سارقان به ساختمان باز کند. بنابراین شستشوی نما با داربست برای ساکنین و مالکین مخاطره آمیز و سخت است. نماشویی بدون داربست مشکلی برای رفت و آمد ایجاد نمی‌کند و امنیت بالایی دارد.

فاکتور ایمنی کارکنان

همیشه برای کارفرمایان، ایمنی کارکنان از اهمیت ویژه‌ای برخوردار است. چون در صورت بروز هر گونه حادثه ممکن است موقعیت آن‌ها به خطر بیفتد و مسئول این اتفاق شناخته شوند. حتما تاکنون برای یکبار هم که شده افرادی را دیده‌اید که بر روی داربست کار می‌کنند. اکثر این افراد بدون ایمنی و بستن کمربند مهار به کار خود ادامه می‌دهند. کار در ارتفاع و با طناب، در مقایسه با کار بر روی داربست از ایمنی بالاتری برخوردار است. چون همه ابزارهای مورد استفاده در این تکنیک دارای استانداردهای روز اروپا هستند و ایمنی افراد را فراهم می‌کنند. بنابراین در بحث ایمنی کارکنان نیز نماشویی بدون داربست منطقی‌تر می‌باشد.

اقدامات لازم برای شستشوی نما بدون داربست

زمانی که تصمیم گرفتید از شستشوی نما بدون داربست استفاده کنید، باید در ابتدا با شرکت نماشویی مورد نظر خود تماس بگیرید. معمولا کارشناسان شرکت برای دیدن نما دو راه پیش روی شما می‌گذارند. اولین راه، ارسال فیلم یا عکس از نمای کار می‌باشد. دومین راه این است که آدرس خود را در اختیار کارشناس قرار دهید تا نیرو‌های خود را برای بازدید از پروژه به ساختمان شما اعزام کنند. البته در برخی از موارد تنها با دیدن فیلم یا عکس نمی‌توان قیمت نماشویی را اعلام کرد و برای این کار حتما باید سازه به صورت حضوری بررسی شود. بعد از بررسی پروژه، کارشناسان توضیحات لازم را به شما ارائه می‌دهند و برآورد قیمت انجام خواهند داد. سپس در صورت تایید، کار نماشویی بدون داربست شروع می‌شود.

ارسال یک دیدگاه