صفحه اصلی - بلاگ - نماشویی با واترجت – سندبلاست نمای ساختمان

نماشویی با واترجت – سندبلاست نمای ساختمان

شستشوی نما با واترجت

نمای همه ساختمان‌ها از جمله مسکونی، ویلایی، اداری، تجاری یا صنعتی مثل ویترین یک فروشگاه عمل می‌کند و همواره در معرض دید دیگران قرار دارد. این نماها به صورت مداوم در برابر بارندگی، چربی، رسوب، دود، گرد و غبار، آلاینده‌ها و … قرار دارند. به همین دلیل نیاز به شستشو پیدا خواهند کرد. یکی از دغدغه‌های ساکنان و صاحبان ساختمان‌ها، شستشوی نما با کیفیت بالا است. در این شرایط، نماشویی نمای بیرونی ساختمان با واترجت یکی از بهترین راهکارها محسوب می‌شود. در صورتی که می‌خواهید اطلاعات بیشتری در رابطه با این روش به دست آورید، با ما همراه باشید.

نماشویی با واترجت چیست؟

اگر چه امروزه شاهد پیشرفت‌های زیادی در زمینه نماسازی ساختمان‌ها و به کارگیری مواد باکیفیت در آن‌ها هستیم، نیاز به شستشوی نما نه تنها کاهش نیافته است؛ بلکه با تاثیر شدیدتر عوامل محیطی بر روی نما و افزایش آلودگی‌ها نیاز به آن بیشتر از گذشته احساس می‌شود. برای انجام نماشویی به وسایل و روش‌های خاصی نیاز است. انجام این روش باعث زیباتر به نظر رسیدن و تمیز شدن نمای ساختمان می‌شود. به علاوه آثار عوامل مخرب محیطی مثل تغییرات دمایی، باران‌های اسیدی، زلزله، آلودگی هوا، آفتاب و … را از بین می‌برد؛ در نتیجه طول عمر نما و ساختمان را افزایش خواهد داد.

از ابتدای کار شستشوی نمای ساختمان تاکنون روش‌های گوناگونی مورد استفاده قرار گرفته و وسایل متفاوتی برای انجام این کار ساخته شده است. زمانی که نمای ساختمان دارای جرم و کثیفی کمی می‌باشد، برای شستشوی آن فقط به آب اکتفا خواهد شد. در این حالت آب شهری با دستگاهی به اسم واترجت با فشار بالا به نمای ساختمان پاشیده می‌شود و آلودگی‌های موجود بر روی آن را از بین می‌برد. دستگاه واترجت با برق تک فاز کار می‌کند. گاهی اوقات آلودگی و جرم موجود بر روی نما به اندازه‌ای زیاد است که تنها با آب پاک نخواهد شد. در این شرایط دستگاه واتر سندبلاست روی کار می‌آید. در کلمه واتر سندبلاست واژه واتر به معنی آب، سند به معنی ماسه و بلاست به معنی پاشیدن است.

بر اساس نوع آلودگی و جرم نما می‌توان از سیلیس‌های دانه بلند نیز در این دستگاه استفاده کرد. این سیلیس‌ها همراه با آب پرفشار، از دستگاه سند بلاست خارج شده و همه آلودگی‌ها و جرم‌های موجود بر روی نما را پاک می‌کنند. برای استفاده از این دستگاه به برق سه فاز احتیاج دارید.

دستگاه واترجت چیست؟

امروزه با پیشرفت فناوری ها دستگاه های فراوانی برای شستشو در بازار وارد شدند که این دستگاه ها کار را راحتر و با وقتی کمتر انجام میدهند. دستگاه واترجت یکی از دستگاه های پراستفاده میباشد که کار با آن بسیار ساده است. زمانی که نماهای ساختمان دارای چربی و خاک بسیاری باشد در این صورت راپل باید از این دستگاه استفاده کند. واترجت با داشتن فشار بالا باعث تمیزی و براقیت طولانی مدت نمای یک ساختمان خواهد شد. این دستگاه از برق تک فاز انرژی خود را تأمین میکند. اسم دیگر این دستگاه واترسندبلاست است که به معنی آب، ماسه و پاشیدن میباشد. واترجت دارای سیلیس هست که در موقعیت های خاص از آن استفاده خواهد شد. انواع واترجت ها براساس داشتن ویژگی هایی مثل دمای آب و منبع تغذیه طبقه بندی میشوند. نماشویی با واترجت دارای ویژگی های بسیار کارامدی است که صرفه جویی در وقت و هزینه یکی از این عوامل محسوب میشود.

انواع واترجت مناسب برای شستشوی نما

واترجت‌های صنعتی دارای انواع مختلفی هستند و بر اساس دمای آب به واترجت آب گرم و آب سرد، بر اساس منبع تغذیه به واترجت دیزلی، بنزینی و الکتریکی و بر اساس میزان فشار آب به فوق فشار قوی، فشار قوی و نیمه فشار قوی تقسیم‌بندی می‌شوند. هر یک از این واترجت‌ها برای یک نوع نمای ساختمان به کار می‌روند. بنابراین باید کار نماشویی با استفاده از دستگاه واترجت را به افراد متخصص در این زمینه بسپارید تا با بازدهی و کیفیت بالا صورت گیرد.

مزایای استفاده از واترجت سندبلاست در نماشویی

نماشویی ساختمان با واترجت سندبلاست یک روش کارآمد و نوین برای پاکسازی و تمیز کردن نمای ساختمان‌ها است. این روش دارای مزایای زیادی می‌باشد که در ادامه به برخی از آن‌ها می‌پردازیم:

قدرت و کارایی بالا

واتر سندبلاست با استفاده از مواد ساینده و فشار آب بالا، رسوبات سخت، آلودگی‌ها و جرم‌ها را به صورت کامل از نمای ساختمان پاک می‌کند. این روش برای نماهایی که دارای رسوبات آهکی و جرم‌های سخت هستند یا به شدت کثیف شده‌اند، روش مناسبی می‌باشد.

سرعت بالا

نماشویی با واترجت سندبلاست با سرعت بسیار بالایی انجام می‌شود. این مزیت برای ساختمان‌های مرتفع و بلندی که امکان دسترسی به نمای آن‌ها وجود ندارد، حائز اهمیت است.

عدم نیاز به مواد شوینده شیمیایی

مزیتی که نماشویی با استفاده از دستگاه واترجت دارد این است که از مواد ساینده طبیعی و آب استفاده می‌کند؛ از این رو به مواد شوینده شیمیایی نیاز ندارد. همین موضوع باعث می‌شود که این روش برای سلامت انسان و محیط زیست مضر نباشد.

صرفه جویی در هزینه

واتر سندبلاست نسبت به سایر روش‌های سنتی نماشویی قیمت مقرون به صرفه‌تری دارد. علت آن نیز این است که به مواد شوینده شیمیایی نیازی ندارد و با سرعت بالایی انجام خواهد شد.

ایمنی بالا

واترجت سندبلاست توسط افراد مجرب و با کمک تجهیزات مخصوص انجام می‌شود؛ به همین دلیل یک روش ایمن و بی‌خطر محسوب خواهد شد.

قابل استفاده برای انواع نما

از این روش نماشویی می‌توان برای انواع نما از جمله نمای سنگی، کامپوزیت، سیمانی، آجری و … استفاده کرد.

کاربرد واترجت برای شستشوی انواع نمای ساختمان

از واترجت برای شستشوی انواع نمای ساختمان بر اساس سطوح و مصالح مختلف استفاده می‌شود. انواع نمای ساختمان را با توجه به جنس مصالح به سطوح سیمانی، آجری، فلزی، بتنی، سنگی و شیشه‌ای تقسیم‌بندی می‌کنند. برای شستشوی هر یک از این سطوح با واترجت به مدت زمان شستشو، نوع مواد شوینده و سرعت و میزان فشار آب متفاوتی نیاز است. برای آگاهی از این مورد بهتر است با انواع نمای ساختمان و نحوه شستشوی هر یک از آن‌ها آشنا باشید.

سطوح بتنی

منافذ موجود در سطح بتن، امکان نفوذ انواع مواد شوینده را فراهم می‌کنند. به همین دلیل برای نماشویی این سطوح نباید سطح سازه برای مدت طولانی در معرض مواد شوینده قرار بگیرد. برای این کار می‌توانید از فشار ۱۰۰ تا ۱۰۰۰ بار واترجت استفاده کنید. از مزایای این روش می‌توان به امکان شستشوی کامل ساختمان بتنی و کاهش خطر خوردگی بتن اشاره کرد.

سطوح فلزی

در صورتی که از مواد شوینده شیمیایی برای فلزات استفاده شود، جلای فلز را از بین برده و منجر به کثیفی و دفرمه شدن سطح آن خواهد شد. شستشوی نمای فلزی با واترجت هیچگونه آسیبی به آن وارد نمی‌کند. حتی می‌توانید از فشار ۲۵۰۰ بار برای نماشویی این سطوح استفاده کنید. چون واترجت بدون مواد ساینده و با فشار قوی تاثیر مخربی بر روی فلز ندارد. اما در نظر داشته باشید که از مواد ساینده یا سندبلاست خشک نباید برای شستشوی نمای ساختمان‌های فلزی استفاده کرد.

سطوح سیمانی و آجری

از آنجایی که سیمان و آجر در مقایسه با بتن استحکام کمتری دارند، نباید از واترجت با فشار بالای ۵۰۰ بار برای آن‌ها استفاده شود. در صورتی که نماشویی این سطوح را با واترجت انجام دهید، در مقایسه با مواد شوینده تمیزی بیشتری ایجاد خواهد کرد. فضای موجود در بین آجرها نیز فقط با کمک واترجت صنعتی تمیز می‌شود.

سطوح سنگی

فشار واترجت مورد استفاده برای نماشویی سطوح سنگی مثل فشار شستشوی نماهای بتنی است. برای آلودگی‌های غیر نفتی و روغنی بهتر است از فشار حداکثر ۵۰۰ بار آب سرد استفاده کنید.

سطوح شیشه‌ای

از فشار پایین واترجت می‌توان برای شستشوی نماهای شیشه‌ای استفاده کرد. فشار مناسب برای این کار بین ۱۰۰ تا ۳۰۰ بار می‌باشد. در صورتی که برای شستشوی نمای شیشه‌ای از واترجت استفاده کنید، درزهای بین شیشه‌ها به خوبی تمیز می‌شوند.

ارسال یک دیدگاه