صفحه اصلی - بلاگ - پیچ و رولپلاک نمای ساختمان (پیچ رولپلاک نما با طناب)

پیچ و رولپلاک نمای ساختمان (پیچ رولپلاک نما با طناب)

پیچ و رولپلاک نمای ساختمان

پیچ و رولپلاک نما

ممکن است تاکنون برای شما هم پیش آمده باشد که در زمان رد شدن از کنار ساختمان‌ها متوجه شوید که چیزی به سرعت از کنارتان عبور کرده و به زمین برخورد می‌کند. حتی ممکن است در اثر چنین اتفاقی دچار آسیب شوید. گاهی اوقات نیز متوجه افتادن اشیا بر روی سقف ماشین‌های پارک شده می‌شوید و حواستان پرت خواهد شد. آیا تا به حال فکر کرده‌اید که این اتفاقات چرا رخ می‌دهند؟ این اتفاق به دلیل شل شدن نمای ساختمان و افتادن سنگ‌های آن رخ می‌دهد و برای جلوگیری از آسیب‌های مالی و جانی ناشی از آن باید از افراد متخصص در زمینه پیچ و رولپلاک نما برای تعویض یا محکم کردن نمای ساختمان کمک گرفت. پیچ و رولپلاک نما برای جلوگیری از شل شدن و سقوط سنگ‌های به کار رفته در نما مورد استفاده قرار می‌گیرد. این روش با هدف مقاوم سازی، محکم سازی و تثبیت سنگ‌های نما انجام می‌شود تا امنیت ساختمان را افزایش دهد و از خطرات احتمالی پیشگیری کند. رولپلاک نوعی بست می‌باشد که بر روی دیوار نصب می‌شود. معمولا رولپلاک‌ها از جنس پلاستیک و به شکل مخروطی ساخته می‌شوند. بهترین پیچی که برای اسکوپ کردن سنگ‌ها به کار می‌رود نیز پیچ گالوانیزه است. چرا که این نوع پیچ مقاومت بیشتری در برابر شرایط جوی دارد و بهتر است بر روی بتونه به کار رود. لازم به ذکر است که این پیچ‌ها در فاصله بیش از ۵ متری قابل مشاهده نیستند و ظاهر ساختمان را تغییر نخواهند داد.

انواع پیچ و رولپلاک نمای ساختمان

پیچ رولپلاک نما

پیچ رولپلاک نما

پیچ و رولپلاک نما در تهران

قرار دادن پیچ در سنگ درست همانند قرار دادن پیچ در سایر مواد مثل چوب است. بر اساس سختی سنگ به پیچ‌های سخت‌تر و ابزار متفاوتی نیاز می‌باشد. در نظر داشته باشید که پیچ‌های مخصوص سنگ با پیچ‌های عادی فرق دارند. این پیچ‌ها معمولا از جنس استیل ساخته می‌شوند و باعث افزایش ایمنی پیچ در سنگ خواهند شد. مراحل پیچ و رولپلاک نما در تهران به صورت زیر است:

  • برای پیچ و رولپلاک کردن نما نمی‌توان از یک مته برقی ساده استفاده کرد. این نوع مته‌ها معمولا برای حفر مواد نرم‌تری مثل چوب طراحی شده‌اند و نمی‌توانند حفاری سنگ را انجام دهند. برای این کار باید از دریل بتن کن و مته مخصوص سنگ استفاده نمود.
  • متخصص پیچ و رولپلاک نمای ساختمان شرق تهران از یک مته که از قطر پیچ بزرگ‌تر است استفاده می‌کند. برای مثال در صورتی که قطر پیچ ۲.۵ در ۱۰ باشد، مته‌ای به قطر ۷ باید مورد استفاده قرار گیرد. سوراخ تعبیه شده بر روی سنگ نیز باید به اندازه باشد. در صورتی که سوراخ از پیچ بزرگتر باشد، نما به خوبی محکم نخواهد شد.
  • در مرحله بعدی متخصص برای محافظت از چشمان خود از عینک ایمنی استفاده می‌کند. چرا که در حین حفاری ممکن است چشم در معرض ذرات کوچک سنگ و گرد و غبار قرار بگیرد و آسیب ببیند. بنابراین محافظت از چشم الزامی می‌باشد.
  • سپس برای سوراخ کردن داخل سنگ از دریل استفاده می‌کند. عمق سوراخ باید از طول پیچ بیشتر باشد، اما نباید پیچ‌ها و سوراخ‌ها در نزدیکی یکدیگر قرار بگیرند؛ چون ممکن است به سنگ آسیب وارد شود. برای سنگ‌های بزرگ فاصله ۴۰ سانتی مناسب است و برای سنگ‌های کوچک نیز پیشنهاد می‌شود از حداقل دو پیچ استفاده شود.
  • پس از سوراخ کردن سنگ، متخصص به آن ضربه می‌زند تا سنگ‌های اضافی و گرد و غبار باقی مانده از دریل خارج شوند. اگر این مواد در سنگ باقی بمانند ممکن است در پیچاندن صحیح پیچ اختلال ایجاد کنند.
  • در مرحله آخر نیز پیچ رولپلاک داخل سوراخ قرار می‌گیرد و با کمک چکش لبه رول پلاک با ملات یکی می‌شود. سپس برای محکم کردن پیچ از پیچ گوشتی برقی استفاده خواهد شد. در نهایت برای اینکه زیبایی نما خراب نشود از بتونه همرنگ سنگ استفاده می‌شود تا نما هم از نظر ایمنی و هم از نظر زیبایی بهبود یابد.

پیچ و رولپلاک سنگ نما

پیچ و رولپلاک سنگ نما به دلیل مقاومت بالایی که در برابر زلزله و نشست دارد، بهترین روش برای محکم سازی سنگ نما محسوب می‌شود. اگر چه بسیاری از شما عزیزان فکر می‌کنید که پیچ و رولپلاک می‌تواند نمای ساختمان را تغییر دهد و ظاهر نامناسبی برای آن ایجاد کند؛ اما باید بدانید که این موضوع حقیقت ندارد و بعد از پیچ کردن سنگ، هیچ اثری از کثیفی و لکه بر روی نما باقی نخواهد ماند. بنابراین باید بهترین شرکت و متخصص پیچ و رولپلاک کردن سنگ نما را پیدا کنید تا از نتیجه کار رضایت کافی داشته باشید.

پیچ و رولپلاک نمای ساختمان یکی از موثرترین روش‌ها برای مقاوم سازی و تثبیت سنگ نما است. اجرای این روش می‌تواند با کمک داربست و راپل یا بدون داربست انجام شود. در صورتی که پیچ و رولپلاک سنگ نما به صورت اصولی اجرا گردد، شاهد سقوط سنگ‌های نما نخواهید بود.

 

پیچ رولپلاک نمای ساختمان

به کسانی که وظیفه محکم سازی و تثبیت سنگ نما را بر عهده دارند، پیچ و رولپلاک کار می‌گویند. این افراد مجهز به انواع مختلف مته‌ها، دریل‌ها و پیچ‌ها هستند و با کمک حرفه‌ای‌ترین تجهیزات سنگ را سوراخ می‌کنند و پیچ و رولپلاک را وارد سیمان خواهند کرد. پیچ و رولپلاک کارها با کمک چندین روش قادر به دسترسی به نمای سنگی ساختمان می‌باشند. بهترین روش برای اجرای این کار، پیچ و رولپلاک با طناب است که در این روش، فرد بدون استفاده از داربست و تنها با کمک طناب به سنگ نمای ساختمان دسترسی پیدا می‌کند. بتونه کاری بر روی پیچ‌ها نیز جزو کارهایی است که یک پیچ رولپلاک کار حرفه‌ای باید انجام دهد. بنابراین از افراد متخصص کمک بگیرید تا از بتونه کردن سنگ‌ها غافل نشوند.

پیچ رولپلاک نمای ساختمان

پیچ رولپلاک نمای ساختمان

پیچ و رولپلاک نمای ساختمان شرق تهران

برخی از افراد فکر می‌کنند که برای پیچ و رولپلاک سنگ نما به راپل کار نیاز نیست و خودشان می‌توانند این کار را انجام دهند. باید در نظر داشته باشید که این طرز فکر غلط است؛ چون همه افراد در این زمینه تخصص ندارند و ممکن است دچار آسیب‌های مالی یا حتی جانی شوند. سپردن پیچ و رولپلاک نمای ساختمان شرق تهران به راپل کاران حرفه‌ای مزایای زیر را به همراه خواهد داشت:

سرعت و کارایی بالاتر

پیچ رولپلاک‌هایی که توسط راپل کار مورد استفاده قرار می‌گیرند از قبل تولید می‌شوند؛ از این رو سرعت و کارایی نصب را افزایش می‌دهند. به عبارت دیگر در صورتی که پیچ و رولپلاک نمای ساختمان خود را به متخصصان بسپارید، زمان نصب نما به طور قابل توجهی کاهش می‌یابد و به دنبال آن هزینه‌های کاری نیز کمتر خواهند شد.

دقت و دوام

پیچ و رولپلاک نمای ساختمان توسط متخصصان با کمک فناوری پیشرفته و تجهیزات مدرن انجام خواهد شد. همین موضوع باعث می‌شود که نمای ساختمان به صورت یکنواخت و دقیق نصب شود و از طول عمر و دوام بالایی برخوردار باشد. علاوه بر این سیستم به کار رفته توسط راپل کاران دارای قفل ایمنی است که از جدا شدن قطعات جلوگیری می‌کند و ایمنی کارکنان را تضمین خواهد کرد.

تنوع و انعطاف پذیری

راپل کاران پیچ رولپلاک نمای ساختمان را به گونه‌ای انجام می‌دهند که قابلیت تغییر شکل و تنظیم را داشته باشد. به عبارت دیگر این تجهیزات با معماری و طراحی انواع ساختمان سازگار هستند.

کاهش هزینه‌ها

در صورتی که پیچ رولپلاک نمای ساختمان توسط راپل کار انجام شود، هزینه‌های ساختمان به طور چشم‌گیری کاهش می‌یابند. کاهش هزینه به دلیل کاهش ضایعات مواد، نیاز کمتر به نیروی انسانی و کاهش زمان نصب است.

مقاومت و پایداری

پیچ رولپلاک‌هایی که توسط راپل کاران مورد استفاده قرار می‌گیرند از جنس مواد مقاوم و باکیفیت هستند. در نتیجه نمای ساختمان در برابر تغییرات دما، عوامل جوی و رطوبت مقاوم شده و پایداری بالایی خواهد داشت.

به طور کلی پیشنهاد می‌شود که برای پیچ و رولپلاک نمای ساختمان از متخصصان این حوزه کمک بگیرید تا هزینه کمتری پرداخت نمایید و به نتیجه بهتری دست یابید. در این صورت نمای ساختمان شما دوام بیشتری خواهد داشت و به ترمیم یا تعویض احتیاج پیدا نمی‌کند.

پیچ و رولپلاک نمای ساختمان بدون داربست

قیمت پیچ و رولپلاک نمای ساختمان بدون داربست و با طناب نسبت به سایر روش‌ها، هزینه کمتری به دنبال دارد. با کمک این روش می‌توانید هزینه تمام شده پیچ و رولپلاک را تا ۶۰ درصد کاهش دهید. چون در این روش به داربست، بالابر و کلایمر که در گذشته مورد استفاده قرار می‌گرفتند، نیازی نخواهید داشت. اجرای پیچ و رولپلاک نما بدون داربست نسبت به روش داربست دارای مزایای زیادی است. برای مثال اجرای خدمات در ارتفاع مانند رنگ آمیزی نما، نماشویی، پیچ و رولپلاک کردن نمای ساختمان و … با روش داربست به زمان بیشتری نیاز دارد و به دلیل نصب و استفاده از داربست گران‌تر از روش طناب می‌شود. علاوه بر این بستن داربست باعث مسدود شدن پیاده‌رو شده و رفت و آمد عابرین پیاده را با مشکل روبرو می‌کند.

در روش پیچ و رولپلاک نمای ساختمان با طناب، فرد ارتفاع کار با کمک دو طناب در ارتفاع قرار می‌گیرد. این طناب‌ها حداکثر ۱۵۰۰ کیلوگرم وزن را تحمل می‌کنند و از سقوط فرد جلوگیری خواهند کرد. علاوه بر این متخصص به راحتی و در کمترین زمان می‌تواند برای پایین آمدن اقدام کند. مزیت دیگری که کار با طناب نسبت به روش پیچ و رولپلاک نمای ساختمان با داربست دارد، این است که با کمک طناب راحت‌تر می‌توان به همه نقاط ساختمان دسترسی پیدا کرد و پیچ و رولپلاک کردن آن‌ها آسان‌تر انجام خواهد شد.

نحوه ی نصب پیچ و رولپلاک نمای ساختمان بدون داربست

رولپلاک هم به روش با داربست و هم به روش بی داربست نصب میشود و البته که انجام اینکار باید از دقت بالایی برخوردار میباشد. روش نصب بدون داربست یکی از شغل های سخت و خطرناک است که کاربرد بسزایی دارد. روش بدون داربست با طناب انجام میگیرد و بهتر است از طریق بدون داربست رولپلاک نصب شود. پیچ و پلاک کردن سنگ نماها از طریق روش داربست کمی پرهزینه تر از بدون داربست میباشد زیرا که انتقال چوب بستر بر روی داربست میتواند برای شما هزینه ساز و خطرناک باشد. داربست به دلیل داشتن تجهیزات فراوان و جاگیر میتواند مانع تردد افراد شود و همچنین برای همه اماکن مناسب نباشد.

ابتدا سنگ نماها را با استفاده از دریل برقی سوراخ کرده و بعد از اینکه به قسمت سیمانی نما رسیدین دریل را عوض کنید و سوراخ کردن سنگ نما را با دریل چکشی ادامه دهید. پس از سوراخ کردن سنگ نما پیچ و رولپلاک نما را در درون سطح سوراخ شده قرار دهید و در آخر با یک بتونه ی همرنگ سنگ ها پیچ را بپوشانید تا این عمر تاثیری بر روی زیبایی ساختمان نداشته باشد.

پيچ كردن سنگ نماي ساختمان دیوار

در فرآیند اجرای نمای ساختمانی، گروه‌های مختلف اعم از مدیر، سازنده و مصرف کننده دارای مسئولیت‌های مدت‌داری هستند. برای مثال سازنده به مدت ۱۰ سال پس از پایان کار و تحویل پروژه به صاحب آن، مسئول سقوط سنگ‌ها خواهد بود. مهندس ناظر نیز در صورت بروز مشکل، شریک است. علاوه بر این نصاب سنگ نیز بر اساس قراردادی که تنظیم کرده است در اتفاقات پیش آمده مقصر به حساب می‌آید. مدت زمان وظایف مدیر ساختمان متفاوت خواهد بود؛ به گونه‌ای که این فرد بعد از گذشت ۱۰ سال از تحویل ساختمان، وظیفه نگهداری از پیچ و رولپلاک و عدم ریزش سنگ‌ها را به عهده دارند. به طور کلی مدیر ساختمان باید همواره در جهت برطرف کردن نیازها و مشکلات ساختمان تلاش کند.

پیچ رولپلاک نما با طناب

روش پیچ رولپلاک نما با طناب به این صورت است که متخصص با استفاده از دو طناب، در ارتفاع معلق می‌شود. یکی از این طناب‌ها به صورت مستقیم با فرد در ارتباط است و او را نگه می‌دارد. طناب دوم وظیفه نجات جان فرد پیچ و رولپلاک کننده سنگ نما در مواقع اضطراری را بر عهده دارد. این روش بدون داربست انجام می‌شود و از نظر سرعت و قیمت مناسب‌تر خواهد بود. تحقیقات و آزمایشات نشان داده‌اند که ایمنی راپل کار در این روش نمره 100 می‌گیرد. البته در نظر داشته باشید که تنها افراد متخصص می‌توانند پیچ و رولپلاک نمای ساختمان بدون داربست را انجام دهند و این روش برای افراد بدون تخصص مشکل ساز است.

بنابراین خودتان به هیچ وجه نباید برای انجام این کار اقدام کنید و باید آن را به افراد متخصص در این زمینه بسپارید. چون این افراد در زمینه اجرای پیچ رولپلاک نما با طناب تجربه زیادی دارند و نسبت به پیچ، سنگ و لوازم مصرفی در حین انجام کار به شناخت کافی رسیده‌اند.

پیچ و رولپلاک نمای ساختمان با طناب

پیچ و رولپلاک نما با طناب یکی از بهترین و به صرفه ترین روشها است. نصب این قطعه با طناب بسیار کم هزینه میباشد که این ویژگی باعث محبوبیت زیاد آن شده است . شما برای انتخاب راپل خود باید دقت کافی را از نظر مجوز، حرفه ای بودن، مجرب بودن و رعایت نکات ایمنی داشته باشید. این روش به دلیل اینکه با استفاده از طناب انجام میشود این امکان را میدهد که راپل همه طبقات را بادقت برسی کند، همچنین این روش اجازه دسترسی به بالکن، سقف و قرینیزهای بزرگ و غیره را به فرد خواهد داد.

ناگفته نماند که پیچ و رولپلاک کردن نما از طریق طناب اگر با متریال خوب و با دقت بالایی انجام نشود در آینده های نزدیک موجب خرابی و افتادن سنگ نما میشود بنابراین باید در انتخاب راپل کار دقت کنید. راپل کار این کار را به وسیله دو عدد طناب انجام میدهد و با استفاده از همین دو طناب در هوا معلق میماند. یکی از طنابها برای نگه داشتن فرد و دیگری برای موقعیت های حساس و اضطراری به فرد کمک میکند و میتواند جان فرد را نجات دهد. طول دو طناب حدودا بین 10.5 و یا 11متر است.

قیمت پیچ و رولپلاک نمای ساختمان

در صورتی که سنگ نمای ساختمان شما دچار آسیب شده است و به دنبال هزینه پیچ رولپلاک آن هستید، باید بدانید که عوامل گوناگونی بر روی قیمت این روش تاثیرگذار می‌باشند. در ادامه به مهم‌ترین عوامل موثر بر قیمت پیچ و رولپلاک نمای ساختمان اشاره می‌کنیم:

تعداد سنگ‌ها

شاید بتوان تعداد سنگ‌ها را مهم‌ترین عامل در تعیین قیمت پیچ و رولپلاک سنگ نما دانست. هر چه تعداد سنگ‌های به کار رفته در نمای ساختمان بیشتر باشند، متخصص باید دقت و وقت بیشتری برای این کار صرف کند. فاصله استاندارد بین پیچ و رولپلاک سنگ، ۴۰ سانتی است‌. اما اگر از سنگ‌های ریز در نما استفاده شده باشد، این فاصله کمتر شده و پیچ‌ها نزدیک‌تر قرار می‌گیرند. همین موضوع باعث افزایش تعداد پیچ مورد نیاز می‌شود و در نتیجه قیمت پيچ كردن سنگ نماي ساختمان دیوار را افزایش می‌دهد.

جنس سنگ نما

جنس سنگ نما نیز می‌تواند به صورت چشمگیری قیمت پیچ رولپلاک را دستخوش تغییر کند. سنگ‌های به کار رفته در نمای ساختمان دارای مقاومت متفاوتی هستند. بنابراین برای سوراخ کردن هر یک از آن‌ها به نیرو و وقت خاصی نیاز است. برای مثال سنگ‌های گرانیت به دلیل سختی زیاد و چسبندگی پایین، هزینه پیچ و رولپلاک بیشتری به دنبال دارند. علت آن نیز این است که فاصله پیچ‌ها در این نوع سنگ باید کم باشد. در مقابل، سنگ‌های تراورتن قرار دارند که بافت نرمی داشته و به راحتی سوراخ می‌شوند. این سنگ‌ها به تعداد پیچ رولپلاک کمتری نیاز دارند؛ به همین دلیل وقت کمتری از متخصص می‌گیرند و هزینه آن‌ها کاهش می‌یابد.

نوع ملات

گاهی اوقات نوع ملات به کار رفته پشت سنگ نما نیز می‌تواند بر روی قیمت پیچ رولپلاک سنگ تاثیرگذار باشد. امروزه قیمت سیمان افزایش چشمگیری داشته است؛ به همین دلیل برخی از نماکارها پشت سنگ‌های نما را با نخاله پر می‌کنند. همین موضوع باعث شده که مقاومت سنگ نما کاهش یابد و شروع به ریزش کند. بنابراین برای افزایش ماندگاری چنین نماهایی به تعداد زیادی پیچ رولپلاک نیاز است. در صورتی که پشت سنگ نمای ساختمان شما با نخاله پر شده باشد، باید هزینه بیشتری برای پیچ و رولپلاک کردن آن بپردازید.

سنگ‌های آسیب دیده

سنگ‌های آسیب دیده نما قبل از اقدام برای پیچ و رولپلاک کردن، باید ترمیم شوند. هزینه‌ای که برای ترمیم این سنگ‌ها باید بپردازید به صورت جداگانه محاسبه می‌شود؛ به همین دلیل هر چه میزان سنگ‌های آسیب دیده بیشتر باشد، هزینه‌ای که برای پیچ و رولپلاک کردن نما دریافت می‌شود بیشتر خواهد بود.

وسعت کار

طبیعتا هر چه وسعت نمای یک ساختمان بیشتر باشد، هزینه بیشتری برای پیچ و رولپلاک آن در نظر گرفته می‌شود. نماهایی با متراژ بالا به کار و زمان بیشتری برای پیچ رولپلاک نیاز دارند. علاوه بر این میزان حساسیت در این نماها بیشتر است. بر خلاف این نماها، نماهای کوچک به دقت و وقت کمی نیاز دارند؛ به همین دلیل هزینه نهایی پیچ و رولپلاک کردن آن‌ها نیز کاهش می‌یابد.

دلیل ریزش سنگ نمای ساختمان

حتما به این فکر می‌کنید که چرا سنگ نمای ساختمان دچار ریزش می‌شود؟ از دلایل ریزش سنگ نمای ساختمان می‌توان به موارد زیر اشاره کرد:

پایین بودن مقاومت کششی در ملات

یکی از مهم‌ترین دلایلی که باعث ریزش سنگ نما می‌شود، عدم وجود مقاومت کششی در ملات‌ها است. به طور کلی اکثر مجریان ساختمانی برای اینکه بتوانند سنگ را در نمای ساختمان نگه دارند از ملات استفاده می‌کنند. ملات‌هایی که برای این کار مورد استفاده قرار می‌گیرند، مقاومت خوبی در برابر فشار دارند اما آستانه تحمل آن‌ها در برابر کشش پایین است. به همین دلیل اگر سنگ‌های نمایی که در ساختمان‌های مرتفع به کار می‌روند اسکوپ نشوند، زمانی که در معرض وزش باد قرار می‌گیرند شروع به ریزش می‌کنند.

انقباض و انبساط

از سایر علل ریزش سنگ نمای به کار رفته در ساختمان می‌توان به سرد و گرم شدن آن‌ها اشاره کرد. به طور کلی در زمان بارش برف و باران، کمی رطوبت به پشت سنگ‌ها نفوذ می‌کند. این رطوبت باعث انقباض و انبساط سنگ‌ها در فصل زمستان می‌شود. در نتیجه با گذشت زمان، نمای ساختمان دچار ترک خوردگی و ریزش خواهد شد.

عدم نظارت مناسب

در صورتی که از ملات ساختمانی نامناسب و بی‌کیفیت استفاده شود، ریزش سنگ نما اتفاق می‌افتد. عدم نظارت صحیح نیز تشدید کننده این مورد است. به طور کلی برخی از کارفرمایان، هزینه‌های ساخت را کاهش می‌دهند تا سود بیشتری کسب کنند. از طرف دیگر مجریان ساختمانی نیز ممکن است برای کاهش زمان ساخت، از ملات به درستی نگهداری نکنند یا حتی پشت سنگ‌ها را با نخاله بپوشانند. به همین دلیل الزامی است که یک فرد یا نهاد بر کیفیت و روند اجرای نما نظارت کند تا آسیب مالی و جانی ایجاد نشود. به طور کلی مسئولیت این کار به عهده مهندس ناظر است. مهندس ناظر باید نحوه اجرای ساختمان را بررسی کند و آن را با آیین نامه‌های مرتبط مقایسه نماید تا خطری ایجاد نشود.

انواع رولپلاک

پیچ رولپلاک سنگ نما بر اساس جنس و طراحی به انواع گوناگونی تقسیم‌بندی می‌شوند. دستمزد نماکار سنگ نیز بر اساس همین موارد تعیین می‌شود. بر اساس نیاز خود می‌توانید یکی از رولپلاک‌های زیر را انتخاب نمایید:

رولپلاک پروانه

رولپلاک پروانه به دلیل دارا بودن شاخه‌های زیاد در مواردی به کار می‌رود که پشت کار خالی یا شل باشد. زمانی که شاخک‌ها باز شوند می‌توانند مقاومت و سطح تماس خوبی از خود ارائه دهند.

رولپلاک فیشر

رولپلاک فیشر که با نام رولپلاک آلمانی نیز شناخته می‌شود، برای نگهداری قطعات به کار می‌رود. این رولپلاک پشت قطعه جمع می‌شود و برای سطوح توخالی و محکم مناسب خواهد بود.

رولپلاک توکار

بیشترین مصرف رولپلاک توکار برای پیچ کردن نمای ساختمان است. از آنجایی که در ایران نماسازی اکثر ساختمان‌ها با ملات انجام می‌شود؛ بنابراین استفاده از رولپلاک توکار و باز کردن آن در ملات پشت سنگ، به خوبی سنگ را به ملات اسکوپ خواهد کرد. این رولپلاک‌ها در سایزهای گوناگون موجود هستند که انتخاب مناسب‌ترین سایز به اندازه پیچ مورد استفاده بستگی دارد.

رولپلاک روکار

رولپلاک روکار یا لبه دار بیشتر برای نصب قطعات بر روی سطوح به کار می‌رود. به علت لبه‌دار بودن باعث می‌شود که تنها بخشی از رولپلاک وارد سطح شود. در این شرایط سر رولپلاک بر روی لبه سطح گیر می‌کند و باعث می‌شود که با بستن پیچ، رولپلاک درون سطح نچرخد و قطعه را نگه دارد. البته رولپلاک روکار مصرف بسیار کمی در پیچ و رولپلاک سنگ نما دارد.

پوشاندن جای رولپلاک روی دیوار

در همه شهرها، شرکت پیچ و رولپلاک نمای ساختمان ممکن است از روش‌های گوناگونی برای نماسازی بیرونی ساختمان استفاده کند. گاهی اوقات پیچ و رولپلاک نما با استفاده از سیستم داربست اعمال خواهد شد. در این زمان بعد از برداشتن داربست از روی ساختمان ممکن است سوراخ‌ها و درزهایی بر روی نما ایجاد شود که می‌توانند باعث مشکلات زیادی مانند لانه‌گذاری پرندگان یا ورود آب به داخل ساختمان شوند. تنها راه‌حلی که برای جلوگیری از بروز این مشکل وجود دارد، استفاده از پیچ و رولپلاک نمای ساختمان با طناب است. در نمونه قرارداد نماکاری ساختمان با طناب ذکر شده است که  گروه راپل به محل اعزام می‌شوند و در کمترین زمان این کار را انجام می‌دهند. قیمت پیچ و رولپلاک نمای ساختمان با طناب نیز کمتر از هزینه این کار با داربست است.

برای پوشاندن سوراخ‌هایی که بر روی سیمان نما ایجاد می‌شوند، بهتر است از پودر خاک سنگ و سیمان سفید استفاده کنید. متخصصان توصیه می‌کنند که از سیمان سفید به همراه یک چسب قدرتمند استفاده نمایید و سوراخ، درز و حفره‌های نمای ساختمان را بپوشانید تا از ورود آب به داخل ساختمان جلوگیری شود و احتمال خسارات جانی کاهش یابد. برای تعمیرات سنگ نما می‌توان از چسب کاشی یا آنتیک نیز استفاده کرد. این چسب به دلیل خمیری بودن برای انواع خدمات پیچ رولپلاک نما قابل استفاده خواهد بود. در صورتی که به هر دلیل نمی‌توان از سیمان برای درز و شکاف‌های ساختمان استفاده کرد، نصب توری پیشنهاد می‌شود. با این کار از ورود و لانه‌گذاری پرندگان جلوگیری خواهد شد.

بهترین زمان برای پیچ کردن نمای ساختمان

متخصصان معتقدند که بهترین زمان برای پیچ کردن سنگ نمای ساختمان دیوار، حداقل یک سال بعد از نصب آن است. در این صورت دیگر نیازی به نگرانی از بابت ریزش و سقوط سنگ نما نخواهید داشت. در صورتی که بخواهیم فصل مناسبی برای پیچ رولپلاک نمای سنگی در نظر بگیریم باید بگوییم که فصل بهار و تابستان بهترین فصول برای انجام این کار هستند. بسیاری از خدمات پیچ رولپلاک نما در این فصول انجام می‌شوند؛ چرا که در این زمان هوا مناسب است و با  فراهم کردن شرایط انجام کار، سریع‌تر می‌توان پیچ و رولپلاک را انجام داد. البته این موضوع به این معنا نیست که نمی‌توان در فصل پاییز و زمستان برای انجام این کار اقدام کرد. اما تحقیقات نشان داده‌اند که اکثر افراد ترجیح می‌دهند در فصل بهار و تابستان کار پیچ و رولپلاک نمای ساختمان خود را انجام دهند. به طور کلی بهترین زمان برای این کار به عوامل مختلفی بستگی دارد که در ادامه به آن‌ها اشاره می‌کنیم:

شرایط آب و هوایی

برای انجام پیچ کردن نمای ساختمان بهتر است هوا بدون باران و خشک باشد. در صورتی که نما خشک نباشد، این امکان وجود دارد که مشکلاتی برای نصب ایجاد شده و پیچ‌ها به درستی جای نگیرند. علاوه بر این پیشنهاد می‌شود در دماهای بسیار گرم و بسیار سرد نیز از انجام این کار خودداری نمایید.

فصل سال

معمولا انجام نماسازی یا پیچ و رولپلاک آن در فصل‌های بهار و تابستان مناسب‌تر خواهد بود. در این فصول شرایط آب و هوایی پایدارتر بوده و احتمال بارش کمتر است.

وضعیت ساختمان

در صورتی که ساختمان نیمه کاره و در حال ساخت است، پیشنهاد می‌شود که پیچ رولپلاک نما را به مراحل نهایی موکول کنید. اما اگر ساختمان به صورت کامل ساخته شده است، هر زمانی که شرایط آب و هوایی مناسب بود می‌توانید این کار را انجام دهید.

نحوه پیچ و رولپلاک سنگ نما جنس سرامیک

گاهی اوقات برای نمای ساختمان‌ها از سرامیک استفاده می‌شود. از آنجایی که سرامیک‌ها ضخامت کمی دارند، ممکن است دریل کاری باعث شکستن آن‌ها شود. اما روش بسیاری ساده‌ای وجود دارد که با استفاده از آن بدون هیچگونه مشکل می‌توان سرامیک را پیچ رولپلاک کرد. روش کار به این صورت است که متخصصان ابتدا پیچ‌ها را همراه با واشر درون بندهای آن قرار می‌دهند. سپس پیچ را بسته و با این کار واشر نیز لبه‌های سرامیک را محکم می‌کند. این کار را می‌توان برای همه سرامیک‌ها انجام داد و آن‌ها را مقاوم نمود.

در صورتی که سرامیک‌ها دچار ریزش یا سقوط شده‌اند، تنها کاری که می‌توان برای محکم سازی آن‌ها انجام داد پیچ و رولپلاک است. در غیر این صورت باید همه سرامیک‌ها را جدا کنید و مجددا برای نماسازی اقدام نمایید. با این کار متحمل هزینه‌های گزاف خواهید شد.

بهترین جنس پیچ و رولپلاک سنگ نمای ساختمان

امروزه پیچ و رولپلاک سرامیک نما تنوع زیادی پیدا کرده‌اند و انواع مختلف آن‌ها را می‌توان در بازار پیدا کرد. برخی از محصولات موجود در بازار از مقاومت و کیفیت بالایی برخوردار نیستند. به همین دلیل باید با بهترین جنس پیچ و رولپلاک نما در قلهک آشنا باشید تا بتوانید انتخاب مناسبی داشته باشید. بهتر است پیچ و رولپلاکی که انتخاب می‌کنید با نورد و به طور سخت کاری شده تولید شده باشد و در برابر چکش خواری استحکام بالایی از خود نشان دهد. از طرف دیگر، سرپیچ یا گل پیچ آن باید به گونه‌ای باشد که در بیرون سنگ دیده نشود و منجر به کاهش زیبایی نما نگردد. چرا که هدف از پيچ كردن سنگ نماي ساختمان دیوار، حفظ ظاهر نمای ساختمان خواهد بود.

موضوع مهم دیگری که باید به آن توجه کنید، تمام رزوه بودن رولپلاک و پیچ است. چرا که در این صورت رزوه به خوبی می‌تواند در سنگ یا نما فرو رود و با هر ضخامتی آن را فیکس کند. در زمان خرید پیچ و رولپلاک سنگ باید به مقاومت کششی بالای آن نیز توجه داشته باشید. اگر این محصولات از مقاومت کششی پایینی برخوردار باشند نمی‌توانند وزن سنگ را تحمل کنند؛ در نتیجه جدا خواهند شد. در صورتی که قصد دارید از پیچ و رول‌پلاک در نمای بیرونی استفاده کنید باید این محصولات حتما با روکش ضدزنگی مثل گالوانیزه گرم پوشیده شده باشند. در غیر این صورت زنگ می‌زنند و مقاومت خود را از دست می‌دهند.

پیچ و رولپلاک نما با طناب بهتر است یا با داربست؟

امروزه اکثر شرکت‌ها از پیچ و رولپلاک نمای ساختمان بدون داربست استفاده می‌کنند. در این روش سنگ نورد از یک طناب یا کابل برای صعود به ارتفاعات استفاده می‌کند. از راپل هم برای اجرای پیچ و رولپلاک و هم برای نظافت نما استفاده می‌شود. انتخاب بهترین روش برای پيچ كردن سنگ نماي ساختمان دیوار توسط متخصصان خدماتی انجام می‌شود. در ادامه پیچ و رولپلاک نما بدون داربست و با داربست را با هم مقایسه خواهیم کرد:

داربست

هزینه پیچ و رولپلاک نمای ساختمان با داربست معمولا بالا خواهد بود. از معایب دیگر این روش می‌توان به مدت زمان زیاد انجام آن اشاره کرد. همین معایب باعث شده‌اند که امروزه شرکت‌های فعال در زمینه اجرای پیچ و پلاک نما کمتر از داربست استفاده کنند. البته پیچ و رولپلاک سنگ با داربست می‌تواند مزایایی هم به همراه داشته باشد؛ برای مثال فردی که قصد اجرای این کار را دارد می‌تواند کاملا بر روی کار متمرکز شود و برای افرادی که تجربه زیادی برای انجام پیچ و رولپلاک نما ندارند، مناسب‌ترین روش خواهد بود.

راپل

راپل به عنوان یکی از بهترین و قابل اعتمادترین روش‌ها برای اجرای رول پلاک بر روی انواع مختلف نما شناخته می‌شود. به راحتی می‌توان از یک طناب استفاده نمود و به بخش‌های مختلف ساختمان دسترسی پیدا کرد و عملیات پیچ کردن سنگ نما را در کوتاه‌ترین زمان ممکن انجام داد. هزینه اجرای این روش نیز پایین‌تر است و همین باعث شده است که صاحبین ساختمان، پیچ و رولپلاک نما با طناب را به روش داربست ترجیح دهند.

نمونه قرارداد پیچ و رولپلاک نما

نصب پیچ و رولپلاک نمای ساختمان به عنوان یک کار اجرایی در نظر گرفته می‌شود؛ به همین دلیل نیاز به تنظیم قرارداد بین کارفرما و مجری است. در ادامه به نمونه قرارداد پیچ و رولپلاک نما و بندهای آن اشاره می‌کنیم:

معرفی طرفین قرارداد

در اولین بخش از قرارداد پیچ رولپلاک باید طرفین اعم از حقوقی یا حقیقی با مشخصات کامل معرفی شوند. آدرس و مشخصات شرکت مجری و آدرس دقیق کارفرما باید به صورت دقیق در این بخش ذکر شوند.

مشخص کردن آدرس دقیق پروژه

در بخش بعدی باید مشخص کنید که پروژه از نظر جغرافیایی در چه مکانی قرار دارد و همه جزئیات مانند نوع نما، تراس‌ها، تعداد طبقات و … را در قرارداد ذکر کنید. علاوه بر این باید به این نکته نیز اشاره کنید که کدام طبقات و بخش‌ها شامل قرارداد می‌شوند.

مدت زمان قرارداد

مدت زمان اجرای پیچ و رول پلاک نما نیز باید در قرارداد مشخص شود. در واقع این بخش از قرارداد تعهدی برای مجری ایجاد می‌کند تا در زمان تعیین شده پروژه را به کارفرما تحویل دهد. خسارت ناشی از تاخیر تحویل پروژه، تعیین جریمه دیرکرد و … در این بخش مشخص می‌شوند.

مبلغ قرارداد

در این مرحله باید مبلغ کل قرارداد، شکل تسویه حساب، پیش پرداخت، مشخصات رسیدها و چک‌ها و … نوشته شوند. مبلغ انجام پیچ و رولپلاک پس از حضور متخصصان سر پروژه و بررسی شرایط و موارد مورد نیاز اعلام می‌شود. پیش از شروع مراحل کار باید در رابطه با مبلغ نهایی با پیمانکار به توافق برسید و پیش‌بینی‌های مربوط به افزایش احتمالی هزینه را در نظر بگیرید.

تعهدات طرفین قرارداد

در ادامه به همه تعهداتی که طرفین قرارداد پیچ و رول پلاک باید به آن پایبند باشند اشاره می‌کنیم. تعهداتی که در این بخش ذکر می‌شوند از اهمیت زیادی برخوردار هستند و باید به آن‌ها توجه کنید:

  • تعیین مقدار بیمه و ایجاد الزام برای تحویل بیمه نامه پیش از شروع کار
  • ذکر جبران آسیب‌های احتمالی و خسارت‌ها در حین انجام کار از جمله خسارت‌های وارد شده به تجهیزات و ساختمان و خسارت جانی عوامل پیمانکار یا اشخاص ثالث. باید در قرارداد ذکر کنید که جبران خسارت‌ها بر عهده چه کسی می‌باشد.
  • تعیین میزان خسارت انصراف از انجام پروژه
  • ذکر ضمانت اجرای کار و مدت زمانی که استحکام و دوام کار تضمین می‌شود.
  • تعهدات لازم برای هزینه‌ها و پرداخت‌ها
  • ذکر عواملی که می‌توانند منجر به تاخیر در اجرای قرارداد شوند، مانند مشکلات پیش بینی نشده و خارج از کنترل و شرایط آب و هوایی.

تغییرات قرارداد

در این بخش باید به عواملی اشاره کنید که می‌توانند باعث ایجاد تغییر در بندهای قرارداد شوند.

شرایط فسخ قرارداد

موارد یا شرایطی که می‌توانند منجر به فسخ قرارداد شوند نیز باید ذکر شوند.

اشاره به تعداد نسخه‌های قرارداد

در انتهای قرارداد باید ذکر کنید که قرارداد در چند نسخه نوشته شده است و هر یک از نسخه‌ها نزد چه کسی قرار دارند.

فیلم نمونه خدمات پیچ و رولپلاک نما

 

سوالات متداول

پیچ و روپلاک نمای ساختمان، از اصلی ترین کارها برای محکم کردن سنگ های نمای ساختمان ها،  می باشد.

کلیه خدمات پیچ و رولپلاک نما در تهران را میتوانید با تیم شستشو نما انجام بدید.

8 دیدگاه

  1. Hosseun فوریه 6, 2025 در1:37 ق.ظ - پاسخ

    سلام وقت بخیر..میخواستیم ساختمون ۴ طبقه رو پیچ و رولپلاک نما بزنید .انجام میدید؟

  2. hamidreza فوریه 8, 2025 در1:56 ب.ظ - پاسخ

    شما پیچ رولپلاک نما در شهر تهران هم انجام میدید؟

    • mehradmin فوریه 16, 2025 در7:36 ب.ظ - پاسخ

      سلام بله خدمات پیچ و رولپلاک نمای ساختمان در تهران هم انجام می دهیم

  3. rezamiri فوریه 9, 2025 در10:30 ب.ظ - پاسخ

    سلام خدمات پیچ رولپلاک نما چقدر طول میکشه ؟

    • mehradmin فوریه 16, 2025 در7:37 ب.ظ - پاسخ

      سلام زمان پیچ رولپلاک نما به ساختمان شما نیز بستگی دارد.

  4. mehdi rezaaaii مارس 14, 2025 در10:06 ب.ظ - پاسخ

    سلام خدمات پیچ رولپلاک نما با طناب میخواستیم

    • mehradmin مارس 14, 2025 در10:16 ب.ظ - پاسخ

      سلام و قتتون بخیر..باهاتون تماس میگیریم

ارسال یک دیدگاه